Sweet Home

Ова е домот кој секој би го посакал!

Не само што се римува, туку и изгледа извонредно…

Ова ремек дело не Ви го прикажуваме поради римата туку поради одличниот дизајн и ентериер….

Станува збор за палата која плени со својот едноставен луксузен дизајн. На вкупно 770 метри квадрадни се наоѓаат три спални соби, соба за куќна помошничка, дел за гости, езерце, базен на кровот, украсен со преубава тераса за одмор и секако, неверојатната соба со куќно кино…

Ова е домот кој секој би го посакал…

Погледнете зошто !!!

Напиши коментар