← НАЗАД НА БОЗА

Ова е најскапиот апартман во Хонконг

Ова е најскапиот апартман во Хонконг
935 Читања

Апартманот во Хонконг беше продаден за 61 милион долари што претставува апсолутен рекорд за бившиот британски протекторат.

Хиперлуксузниот имот е со површина од 600м2 и се наоѓа на осмиот кат од елитниот комплекс. Комлексот има 12 ката и 12 апартмани, што значи дека секој апартман зафаќа по еден кат. Името на купувачот не е познато.

 

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk