← НАЗАД НА БОЗА

Ова е најстрмната улица на светот

Ова е најстрмната улица на светот
801 Читања

Оваа улица, лоцирана во Данидн, Нов Зеланд е можеби една од најстрмните улици во светот. Долга е околу 350 метри, но дефинитивно ќе изгорите значителна количина калории доколку решите да прошетате по неа. Особено ќе треба да се осигурате дека вашиот автомобил има добри сопирачки.

najstrmnata-ulica-na-svetot-1

najstrmnata-ulica-na-svetot-2

najstrmnata-ulica-na-svetot-3

najstrmnata-ulica-na-svetot-4

najstrmnata-ulica-na-svetot-5

najstrmnata-ulica-na-svetot-6

 

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk