ШоуБиз

Ова морате да го погледнете: Најлудите изданија на Парис Хилтон

Парис Хилтон постојано се наоѓа на листите на налошо облечени јавни личности. Модните критичари се држат за глава штом богатата русокоса ќе се појави во јавноста. Можеби бара екстраваганција и храброст, но грешки се одминуваат само ако одигра добар вкус.

Парис себе си може да си ја дозволи која сака облека, тоа и го прави, но за време на купувањето ги заобиколува сите совети на модните експерти. Иако на секој јавен настан прави големи модни грешки, таа сепак ја постигнува својата цел, привлекува милион погледи.

56007_ph1_630x0

 

Напиши коментар