← НАЗАД НА БОЗА

Ова не е GTA, ова е вистинска трка на автомобили!

Ова не е GTA, ова е вистинска трка на автомобили!
742 Читања

GTA е добро позната игра за гејмерската публика, дури некој од нив ја викаат искомерцијализирана игра со коли.

Тоа што е снимено од хелихоптер е крадење и бегање со коли кои се во туѓа сопственост, а која не е видена до сеа. Колкави се шансите да загине некој, погледнете…

 

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk