Motherhood

Ова видео ќе ве воодушеви: Бебето прави акробации во мајчиниот стомак (Видео)

Сигурно се сеќавате кога за прв пат сте ги почувствувале движењата на бебето во стомакот, но дали некогаш сте виделе акробација на бебето која јасно се отцртува на надворешната страна од вашиот стомак?

Погледнете го видеото кое го снимил тато Ryan Cragun, на кое јасно се гледаат движењата на неговото сеуште неродено синче во стомакот на мама!

Напиши коментар