Спорт

Оваа Бразилка го одржува Леброн во кондиција!

Сите знеме кој е Леброн Џејмс и нема сомнеж дека поголемиот дел се запознаени со неговите кошаркарски способности, но малкумина знаат кој стои зад неговата физичка кондиција. Станува збор за Бразилката Лаис Ле Деон чија главна задача е да се грижи за издржливоста на една од најголемите кошаркарски ѕвезди на светот.

Бразилката која е родена во Сао Паоло е сопственичка на неверојатен изглед и не е чудно зошто Леброн се одлучил за неа со оглед на тоа дека нејзиното тело е одличен показател за нејзиниот квалитет во работата.

2

3

4

5

 

Најново од Спорт

Напиши коментар