Bridal

Овие венчаници ќе ве остават без зборови!

Израелските дизајнери се навистина едни од најдобрите кога станува збор за ванчаници. Тие се дефинитивно ненадминливи, а за тоа најдобро зборуваат нивните дела.

Денешната статија е резервирана за уште еден таков дизајнер, а тоа е Irit Shtein. Погледнете ја неговата прекрасна колекција. Ние останавме без зборови.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

 

11

12

13

14

 

15

16

 

17

18

 

19

20

 

21

22

23 24

25

26

 

 

 

27

28

29

Напиши коментар