← НАЗАД НА БОЗА

Pal Zileri есен/зима 2014

Pal Zileri есен/зима 2014
754 Читања

Колекцијата есен/зима 2014 на Pal Zileri е инспирирана од бескрајниот шарм на Големото Јаболко. Стиловите кои може да ги видиме имаат заеднички елементи во модерни и слим силуети, елегантни линии и прецизни рабови. Материјалите кои се користени во оваа колекција се изработени на иновативен начин, за да се постигне максимална удобност, во однос на тежината на облеката и топлината која таа ја обезбедува во текот на ладното време.

PAL ZILERI - JESEN/ZIMA 2014

PAL ZILERI - JESEN/ZIMA 2014

PAL ZILERI - JESEN/ZIMA 2014

PAL ZILERI - JESEN/ZIMA 2014

PAL ZILERI - JESEN/ZIMA 2014

PAL ZILERI - JESEN/ZIMA 2014

PAL ZILERI - JESEN/ZIMA 2014

PAL ZILERI - JESEN/ZIMA 2014

PAL ZILERI - JESEN/ZIMA 2014

 

 

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk