Новости

ПАМ – новите електрични скутери на Пиаџо

Моделот МП3 Пиаџо започна со мала револуција во светот на скутерите. Сега одлучи да оди чекор напред и да ви ја претстави студијата ПАМ, која треба да воведено нови електрични возила..

Скутерите не се никаква новост за Пиаџо. Овој италијански бренд на пазарот се прослави со МП3. Откако успешно беа прифатени, извадија и студија за електричните скутери и нивна реализација во иднина.

Пиаџо ПАМ нема да го видиме наскоро по салоните во Италија, али се надеваме дека при крајот на годината ќе се појави.

 

luksuz motori skuter piaggio pam (1) luksuz motori skuter piaggio pam (2) luksuz motori skuter piaggio pam (3) luksuz motori skuter piaggio pam (4) luksuz motori skuter piaggio pam (5) luksuz motori skuter piaggio pam (6)

Напиши коментар