ШоуБиз

Памела Андеросн се соблече за Purple

Памела Андеросн е повторно во виорот. Секси русокоста продолжува да биде неодолива и тоа го докажа со последната фотосесија за Purple.

Секс бомбата демонстрираше завидно тело за 46-годишна возраст пред објективот на Санте Д’Орацио.

 

Напиши коментар