Bridal

Пердуви и везени детали за вашата свадба

Оваа свадба е навидум многу едноставна, а всушност е многу посебна. Фустаните на невестата и девериците се многу едноставни, но украсени со извезени детали и пердуви . Накитот е сосема невообичаен за една свадба, но е доволно посебен за да ве направи поинаква несвеста.

Декорациите се изведени со предуви и конец. Ливадските цветови се исто така застапени. Погледнете ја оваа свадба која можеби ќе биде доволно иснтересна за да ја разбуд вашата креативност.

Напиши коментар