Prison brake

По седум месеци кучето Дора конечно си ги пронајде сопствениците

Ова е една приказна во која се гледа дека ако се грижите и ги практикувате советите од вентринарите, дека ќе го најдете кучето и на крај целата тажна приказна ќе заврши среќно.

Денешната технологија покажува дека со ставање на микрочип во случај кучето да се изгуби, со помош на податоците запишани на него, ќе успеете да си го најдете животинчето.

Некои луѓе се скептици за ставање уред во телото на кучето, меѓутоа приказнава го покажува спротивното.

Погледнете го видеото и доколку ви се појават солзи, не ги штедете 🙂

 

Напиши коментар