← НАЗАД НА БОЗА

Почувствувајте ја магијата на летните свадби

Почувствувајте ја магијата на летните свадби
385 Читања

Свадбата во лето е сосема поинакво доживување. Целата церемонија може да се одвива на отворено, а тука како опција ги имате: плажите, рестораните на отворено, големите ливади, базените…

Декорацијата направете ја во склоп со летото. Искористете ги сите благодети кои тоа ви ги нуди. Ова се неколку предлози за тоа како може да изгледа вашата свадба, ако ја правите во лето.

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk