Sweet Home

Погледнете како изгледа домот на Лејди Гага (Видео)

Спротивно од очекуваното, ентериерот на домот во кој живее Лејди Гага уреден е сосема сведено и со многу вкус. Ниту малку не наликува на животните простори на нејзините колеги музичари. Може да се каже дека претставува одраз на стилот на Гага пред да стане светски позната музичка ѕвезда.

Погледнете го видеото, како изгледа куќата на Лејди Гага:

Напиши коментар