Motherhood

Погледнете како изгледа орманот на најслаткото куче во светот

Можеби не сте свесни за тоа, но најслаткото куче во светот има своја сопствена гардероба и омилени парчиња, исто како и вие. Тоа секако не е обично куче, што докажува и војската од пријатели кои ги има на Фејсбук и Инстаграм.

 

Напиши коментар