man fashion

Полетајте во облаците со следново видео!

 

Сакате да бидете пилот? Еве како изгледа таму горе во облаците. Ова прекрасно видео покажува како е на неколку километри височина на земјата.

Нема кој не би сакал да го доживее ова искуство, освен тие што се плашат од височина.

 

Напиши коментар