Направи Сам

Практичен трик со картон за совршено подредени алишта (Видео)

Ви претставуваме интересна идеја за оние кои сакаат нивните маички и кошули да бидат совршено подредени.

Направете ја оваа едноставна справа од картон со помош на која за една секунда ќе ги подредите вашите кошули.

Се што ви е потребно е кутија, ленир, скалпел и маркер. Пуштете го видеото и почнете.

1 Коментар

Напиши коментар