Убавина

Предлози како да ги нашминкате очите

Супер предлози за викендов. Нашминкајте ги вашите очи и одма во диско за да освоите неколку машки срца. Има многу идеи како да се разубавите и ви покажуваме некои од нив. Секогаш ни треба инсипрација па можеби тука ќе најдете некоја. Со неколку бојни сенки, моливче за очи, туш кој е задолжителен и римел ќе изгледате неодоливо.

Ајде сите пред огледало и да го пробаме нашиот нов изглед:

292249_396422787056756_630424706_n 374894_309007159131653_426601461_n 375341_309007192464983_763464179_n 378481_318424221523280_1422151865_n 379864_309929459039423_1866221781_n 383180_309589342406768_2013972201_n 386587_317817708250598_2105845540_n 388601_312029495496086_225333780_n 394213_311315552234147_1807524461_n 397288_310718455627190_888142036_n 399158_396422753723426_2028090488_n 400736_313663038666065_1463320348_n 404655_313405782025124_377098327_n 408148_316129355086100_1010737139_n 408959_309253262440376_2015149538_n 528716_396422890390079_1198597141_n 923414_714518388580526_1970187393_n

Напиши коментар