Дестинации

Прекрасен ресорт во Виетнам

Сместен во прекрасниот Ninh Van залив, овој прекрасен ресорт ја нуди најдобрата услуга…

Прекрасното окружување на овој ресорт, со прекрасен поглед на океанот и прекрасна бела песочна плажа е уште еден негов феноменален елемент. Сместувањето се состои од 35 пространи и добро опремени вили, при што секоја од нив има свој приватен базен. Гостите во овој ресорт можат да учествуваат во опуштачки сеанси по јога, а можат да испробаат и некои од активностите со малку повеќе адреналин и авантура.

Ресторанот на овој ресорт нуди вкусни специјалитети од морски плодови, како и традиционална виетнамска храна. Доколку сакате себе си да си овозможите нешто навистина посебно, постои оција за вечера која во вашата вила ќе ја подготви вашиот приватен кувар.

Овој луксузен ресорт се наоѓа на десет минути од Nha Tranga, кој е популарна туристичка дестинација.

PREDIVNI RESORT U VIJETNAMU

PREDIVNI RESORT U VIJETNAMU

PREDIVNI RESORT U VIJETNAMU

PREDIVNI RESORT U VIJETNAMU

PREDIVNI RESORT U VIJETNAMU

PREDIVNI RESORT U VIJETNAMU

PREDIVNI RESORT U VIJETNAMU

PREDIVNI RESORT U VIJETNAMU

PREDIVNI RESORT U VIJETNAMU

PREDIVNI RESORT U VIJETNAMU

PREDIVNI RESORT U VIJETNAMU

PREDIVNI RESORT U VIJETNAMU

PREDIVNI RESORT U VIJETNAMU

PREDIVNI RESORT U VIJETNAMU

PREDIVNI RESORT U VIJETNAMU

PREDIVNI RESORT U VIJETNAMU

PREDIVNI RESORT U VIJETNAMU

PREDIVNI RESORT U VIJETNAMU

 

Напиши коментар