← НАЗАД НА БОЗА

Прекрасна идеја за невестинска фризура

Прекрасна идеја за невестинска фризура
567 Читања

Невестинските фризури за наредната година нудат многу можности за елеганција и романтика. А невестите со кадрава коса веќе можат да одморат и да ги скротат своите немирни прамени, преобразувајќи ги во најубава свадбена фризура! Погледнете го видеото што сме ви го подготвиле подолу доколку сакате да добиете една романтична и уникатна фризура:

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk