Sweet Home

Прекрасната вила Olive во Сен Тропе

Вилата Olivee се наоѓа во едно од најпознатите летувалишта на француската ривиера – Сен Тропе. Куќта има неверојатна светлина и прекрасен ентериер. Дневната соба е отворена кон убава тераса која служи како зона за одмор. Големите прозорци на вилата Olive  и овозможуваат на сончевата светлина да влезе и да ја осветли куќата. На првиот кат се наоѓаат дневната соба, трепезаријата и кујната. На вториот кат се спалните.

1

2

3 4 5 7 8 9 10 10 11 12 13 14 15 16 17

Напиши коментар