Sweet Home

Прекрасниот дом на Гвинет Палтроу

Гвинет Палтроу и нејзиниот сопруг Крис Мартин се новите сопственици на престижната Garvud резиденција во Малибу…

Својата нова луксузна вила парот ја платил 14 милиони долари.

Се состои од четири спални соби и три бањи, на површина од еден хектар. Во нејзината внатрешност постојат, теретана и студио за јога, а надвор се наоѓа прекрасниот базен, тениско игралиште како и кујна со трепезарија на отворено. Овој имот, исто така има и приватен пристап до плажата, како и приватно пристаниште за јахта, иако овој пар сеуште не поседува една.

Фнатастичните погледи кон океанот се само една од многуте придобивки, покрај совршено уредената градина која е идеална за организирање на забави. Како што дознаваме, Гвинет планира да се посвети на редекорирање на овој дом во соработка со Виндзор Смит студиото.

PREDIVNI DOM GVINET PALTROU

PREDIVNI DOM GVINET PALTROU

PREDIVNI DOM GVINET PALTROU

PREDIVNI DOM GVINET PALTROU

PREDIVNI DOM GVINET PALTROU

PREDIVNI DOM GVINET PALTROU

PREDIVNI DOM GVINET PALTROU

PREDIVNI DOM GVINET PALTROU

PREDIVNI DOM GVINET PALTROU

PREDIVNI DOM GVINET PALTROU

PREDIVNI DOM GVINET PALTROU

PREDIVNI DOM GVINET PALTROU

PREDIVNI DOM GVINET PALTROU

PREDIVNI DOM GVINET PALTROU

PREDIVNI DOM GVINET PALTROU

PREDIVNI DOM GVINET PALTROU

PREDIVNI DOM GVINET PALTROU

PREDIVNI DOM GVINET PALTROU

PREDIVNI DOM GVINET PALTROU

PREDIVNI DOM GVINET PALTROU

PREDIVNI DOM GVINET PALTROU

PREDIVNI DOM GVINET PALTROU

PREDIVNI DOM GVINET PALTROU

PREDIVNI DOM GVINET PALTROU

 

Напиши коментар