Sweet Home

Претворете ги каблите во уметност!

Сигурни сме дека и за вас каблите се потребно зло во домот. Не изгледаат убаво, собираат прашина и постојано ни се заплеткуваат. Но, наидовме на серија идеи, со помош на кои досадните кабли може да ги претворите во уметност. Откако ќе ги разгледате фотографиите, единствено нешто од кое што ќе имате потреба ќе биде малку разсмислување и инспирација. Би било добро да ја приспособите идејата со целокупниот ентериер на вашиот дом.

2

1

3

4

5

6

7

8

9

 

Напиши коментар