Sweet Home

Преубав медитерански дом сместен во борова шума….

Вгнезден во неверојатното зеленило, на прекрасниот остров Мајорка, се наоѓа естетскиот објект кој загарантирано претставува идеален дом за живеење…

Едноставноста на ентериерот е баланс на неверојатното опкружување, хомогениот карактер – идеален за куќа во која медитеранскиот стил блеска !!!

Големите прозорци, несекојдневните форми, катчињата за релаксација, секое катче овде е производ на квалитетен материјал, безвременски стил и детаљи кои ги опуштаат сите сетила…

Инспирирајте се од магијата на Медитеранот !!!

Погледнете како изгледа парче совршенство во реалниот свет…

Напиши коментар