Sweet Home

Проект на модерна куќа со поткровје и гаража – E128

Ви го претставуваме проектот на една модерна куќа со поткровје и гаража “Е128” која е наменета за семејство од  4-5 членови. Куќата има стамбена површина од 162.04 метри квадратни, а гаражата завзема 31,51 метар квадратен.

1

2

3

4

5

6

7

8

 

Напиши коментар