Дестинации

Пролет во Њујорк

Кога патувате во Њујорк ќе доживеете неверојатно искуство веднаш штом ќе стасате и кога одеднаш ќе се појави овој голем град пред вашите очи!

Најголемото возбудување е кога ќе ги осетите првите чекори по Менхетен. Од далечината се чувствува харизмата на овој град, шумата од облакодери, реките луѓе од сите различни раси, кутира и нација.Набрзо ќе сфатите дека сте дошле во центарот на светот, место за урбано живеење, опуштеност и прогресивни луѓе. Ова е место каде странецот се чувствува ко дома.

Кога ќе сте тука мора да ги откриете парковите, познати ресторани и кафичи.

 

luksuz-putovanje-turizam-destinacija-njujork_02 luksuz-putovanje-turizam-destinacija-njujork_03 luksuz-putovanje-turizam-destinacija-njujork_04 luksuz-putovanje-turizam-destinacija-njujork_05 luksuz-putovanje-turizam-destinacija-njujork_06 New York Times Square luksuz-putovanje-turizam-destinacija-njujork_08 luksuz-putovanje-turizam-destinacija-njujork_99

 

 

Напиши коментар