Дестинации

Queen Mery ви предлага заедно да го обиколите светот!

Ова е еден од најлуксузните и најголеми бродови што го обиколуваат светот. Наречен е Queen Mary 2. Бродот вреди 700 милиони евра, кои се искористени на  17 палуби, луксузни кабини, дури 15 ресторани и кафетерии, 5 базени, казино, планетариум, театар и други луксузи во кои патниците можат да уживаат.

Внатрешноста на бродот е вистинска уметничка ризница со преку 5.000 дела кои се распоредени по ходниците, скалила и бројни заеднички простории. Флората и фауната од сите краеви на светот е исто така изложена по ходниците на овој брод.

140220058.2_mn 140220058.4_mn 140220058.5_mn 140220058.6_mn 140220058.7_mn 140220058.8_mn 140220058.9_mn 140220058.10_mn 140220058.11_mn

Напиши коментар