← НАЗАД НА БОЗА

Рај во срцето на Париз – Hôtel du Ministère

Рај во срцето на Париз – Hôtel du Ministère
687 Читања

Ентериерот на овој хотел хармонично ги комбинира класичниот и модерниот стил. Ретро детелите од 50-тите комбинирани со модерниот дизајн, обезбедуваат исклучително и стилско искуство на удобност.

Целиот хотел е редизајниран од страна на познатиот дизајнер и креатор Франсоа Чампсаур. Целиот простор дава впечаток на современа куќа, далеку од вистински дом, со пространи и светли простории исполнети со хармонија. Изборот на материјали од кои е уреден овој хотел, е направен со совршен баланс помеѓу елегантен и едноставен мермер, во комбинација со природно дрво, тонови помешани со живописни нијанси. Преубавите теписони со геометриски принт кои го красат целиот хотел, пружаат чувство на топло добредојде во секоја просторија на овој хотел.

RAJ U SRCU PARIZA - Hôtel du Ministère

RAJ U SRCU PARIZA - Hôtel du Ministère

RAJ U SRCU PARIZA - Hôtel du Ministère

RAJ U SRCU PARIZA - Hôtel du Ministère

RAJ U SRCU PARIZA - Hôtel du Ministère

RAJ U SRCU PARIZA - Hôtel du Ministère

RAJ U SRCU PARIZA - Hôtel du Ministère

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk