Дестинации

Рајскиот остров – Фиџи

Фиџи е островска држава составена од преку триста егзотични острови, чија недопрена природа ќе ве маѓепса на прв поглед…

Лоцирани на Јужниот Пацифик, повеќето острови се од вулканско потекло, меѓутоа денеска не постои ниту еден активен вулкан. Најголеми се островите Viti Levu и Vanua Levu, кои завземаат најголем дел од вкупната површина, а останатиот дел го сочинуваат рајските островчиња прекриени со бел песок, палми и бунгалови, во кои престојот ќе ве потсетува на најубав сон…

Фиџи е познат ширум светот по многу љубезните локални жители. Прекрасните плажи и синото море се главна карактеристика на Фиџи. Секоја година оваа островска земја ја посетуваат приближно половина милион туристи од целиот свет, во периодот од април до септември. Фиџи е навистина топ дестинација за сите оние кои преферираат пасивен одмор и целосно уживање во апсолутна егзотика.

RAJSKO OSTRVO FIDŽI

RAJSKO OSTRVO FIDŽI

RAJSKO OSTRVO FIDŽI

RAJSKO OSTRVO FIDŽI

RAJSKO OSTRVO FIDŽI

RAJSKO OSTRVO FIDŽI

RAJSKO OSTRVO FIDŽI

RAJSKO OSTRVO FIDŽI

RAJSKO OSTRVO FIDŽI

RAJSKO OSTRVO FIDŽI

RAJSKO OSTRVO FIDŽI

RAJSKO OSTRVO FIDŽI

 

Напиши коментар