Дестинации

Раскошен хотел во Шпанија

Се наоѓа на Мајорка, а ќе Ви го овозможи најубавиот одмор во Вашиот живот…

Ова неверојатно издание, кое овозможува импозантен поглед кон морето, на доста необичен начин, со специфична услуга, секако, ќе ги предизвика Вашите импресии. Преку типичната шпанска архитектура, овој хотел се прилагодува на секој стил и култура. Ентериерот на хотелот е дизајниран од страна на Антонија Обрадора. Искусниот дизајнер, воедно и архитект, со својот труд, задоволи голем број моќни личности.

Овде постојат повеќе можности за разни активности, како што се: училиштето за нуркање, речиси сите спортови на вода Ви се достапни, а особено задоволство ќе доживеете  преку одбојката на преубавата песочна плажа. Ресторан хотелот ќе Ви овозможи да ја тестирате врвната шпанска храна, како и многубројните скапоцени вина.

Аеродромот „ Палма “ се наоѓа на само 20 минути од хотелот…

Минималната цена на едно ноќевање изнесува 600 американски долари.

 

Напиши коментар