Motherhood

Разладете го автомобилот кој бил паркиран на сонце за само 10 секунди! (Видео)

Како брзо да го разладите автомобилот, дури и ако немате клима уред? Во автомобилот е тешко и да седнете бидејќи температурата е исклучително висока… Но, за само 10 секунди тоа е можно со помош на овој трик кој проверено делува…

Се што треба да направите:

* Спуштете го прозорот од стараната на возачот и затворете ја вратата.

* Сувозачката врата отворете ја и затворете ја неколку пати.

* Температурата во автомобилот проверено ќе се намали и за 10 степени.

Напиши коментар