Sweet Home

Ремек дело во Калифорнија

Со неверојатен поглед на Лос Анџелес и брегот на Калифорнија, овој приватен имот може да биде ваш за само 36 милиони долари…

Сместен во приватноста на дрвјата, овој имот е како ваш приватен ресорт. Ова современо ремек дело е визија на дом од стакло, во која енергијата тече од една соба во друга, од надвор кон внатре и обратно. Има шест спални соби, 10 бањи, куќа за гости, инфинити базен и уште многу други погодности, што ја прави една од најпосакуваните вили во Калифорнија.

KALIFORNIJSKO REMEK DELO

KALIFORNIJSKO REMEK DELO

KALIFORNIJSKO REMEK DELO

KALIFORNIJSKO REMEK DELO

KALIFORNIJSKO REMEK DELO

KALIFORNIJSKO REMEK DELO

KALIFORNIJSKO REMEK DELO

KALIFORNIJSKO REMEK DELO

KALIFORNIJSKO REMEK DELO

KALIFORNIJSKO REMEK DELO

KALIFORNIJSKO REMEK DELO

KALIFORNIJSKO REMEK DELO

KALIFORNIJSKO REMEK DELO

KALIFORNIJSKO REMEK DELO

KALIFORNIJSKO REMEK DELO

KALIFORNIJSKO REMEK DELO

KALIFORNIJSKO REMEK DELO

KALIFORNIJSKO REMEK DELO

 

Напиши коментар