← НАЗАД НА БОЗА

Рено смисли нов начин за отварање хаубa

Рено смисли нов начин за отварање хаубa
720 Читања

Постојано се работи на нови изуми и како да се напреднат технологиите во сите сфери од животот. Така за малиот и нов Renault Twingo кој е работен и развиен со Daimler, а ќе послужи како платформа за развивање на новата верзија Smart. Но тука има и малку француска лудост која што покажува како се отвора хаубата на овој мал автомобил.

На видеово се демонстрира колку едноставно се дополнува течноста за бришачите или пак се менува акумулаторот, без да се извалкате.

 

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk