ШоуБиз

Ријана повторно го скандализира Париз

Веќе ви ја покажавме провокативната Ријана, која се појави во Париз само по мрежа! Денес ќе ве запознаеме одблизу со уште една визија на скандалозната ѕвезда, со која таа се појави на церемонијата на Cristian Dior.

Погледнете како изгледаше:

Напиши коментар