Motherhood

Родители сте? По овие 60 секунди сигурно нема да бидете исти (Видео)

Децата гледаат. Децата прават, е насловот на видеото кое трае 60 секунди и кое ги открива сите штетни начини со кои родителите влијаат на децата. Користејќи се со моделотна со кој децата ги имитираат своите родители во се, дури и во лоши работи. Ова видео носи вредни совети за возрасните и тоа за оние кои сакаат здрави и среќни деца.

Она што возрасните го прават, а може лошо да влијае на децата е: пцуењето, пушењето, лутина кон животните, расправии, омраза кон луѓето од други националности и бојата на кожата. И тоа го прават во присуство на децата. На децата најголем пример им се родителите. Слепо го имитираат нивното однесување и стануваат нивна копија.

Следува видеото кое на многумина може да им го промени животот.

http://www.youtube.com/watch?v=gXjE68-_jBs

Напиши коментар