ШоуБиз

Роналдо лут: Ирина Шаик гола во прегратките на Р. Кели (Видео)

Кристијано Роналдо до сега немаше ништо против голите фотографии на својата вереница Ирина Шаик.

Но, откако е објавено видеото и едиторјалот за списанието V, Роналдо полудел.

За ова издание Ирина позирала сосема гола, и во рацете на музичарот Р. Кели.

Р.Кели на тој начин одбележал 20 години од својата музичка кариера, но Ирина го превземала сето внимание со својата гола појава.

Роналдо е сега, наводно, многу лут на својата партнерка, а како таа ќе му се оддолжи, сеуште не е познато.

https://www.youtube.com/watch?v=zPNOZaiLcAo

Напиши коментар