Дестинации

Сафари од милион долари!

Доколку имате милион долари и четриесет слободни денови, дозволете си ја оваа афричка авантура и доживејте незаборавно искуство..

Сафарито ќе ве однесе во еден поинаков свет во магичната африка, која ќе ја паметите засекогаш. СЕ работи за одмор од 36 дена а за тоа време ќе се прошетаат многу делови од црниот континент. Водич е Марк Хоман кој ќе ви го покаже овој дел од светот.

 

luksuz-putovanje-destinacija-odmor-safari-od-milion-dolara_01 luksuz-putovanje-destinacija-odmor-safari-od-milion-dolara_02 The Million Dollar Safari package covers exotic Africa in a private plane luksuz-putovanje-destinacija-odmor-safari-od-milion-dolara_04 luksuz-putovanje-destinacija-odmor-safari-od-milion-dolara_05 luksuz-putovanje-destinacija-odmor-safari-od-milion-dolara_06 luksuz-putovanje-destinacija-odmor-safari-od-milion-dolara_07 luksuz-putovanje-destinacija-odmor-safari-od-milion-dolara_08 luksuz-putovanje-destinacija-odmor-safari-od-milion-dolara_09 luksuz-putovanje-destinacija-odmor-safari-od-milion-dolara_10 luksuz-putovanje-destinacija-odmor-safari-od-milion-dolara_11 luksuz-putovanje-destinacija-odmor-safari-od-milion-dolara_12

Напиши коментар