man fashion

Saint Laurent Есен/Зима – линија за мажи

Од Модната Недела во Праиз до Модната Недела во Њујорк, креативниот директор на Saint Laurent, Hedi Slimane ни ги претставува своите новитети…

Овој пат ни ја презентира својата трета колекција. Во понудата е малку повообичаена гардероба, а асортиманот се сотои од цигара панталони, кроени сакоа и јакни. Создадена за млади и модерни луѓе, неговата колекција претставува мешавина од неговиот бунтовнички став со класични елементи на машаката гардеробаглавен материјал на колекцијата е твидот, а како нов стандард на оваа модна куќа, користена е и кожа во комбинација со леопард отпечатоци.

SAINT LAURENT JESEN/ZIMA - muška linija

SAINT LAURENT JESEN/ZIMA - muška linija

SAINT LAURENT JESEN/ZIMA - muška linija

SAINT LAURENT JESEN/ZIMA - muška linija

SAINT LAURENT JESEN/ZIMA - muška linija

SAINT LAURENT JESEN/ZIMA - muška linija

SAINT LAURENT JESEN/ZIMA - muška linija

SAINT LAURENT JESEN/ZIMA - muška linija

SAINT LAURENT JESEN/ZIMA - muška linija

SAINT LAURENT JESEN/ZIMA - muška linija

SAINT LAURENT JESEN/ZIMA - muška linija

SAINT LAURENT JESEN/ZIMA - muška linija

SAINT LAURENT JESEN/ZIMA - muška linija

SAINT LAURENT JESEN/ZIMA - muška linija

SAINT LAURENT JESEN/ZIMA - muška linija

SAINT LAURENT JESEN/ZIMA - muška linija

SAINT LAURENT JESEN/ZIMA - muška linija

https://www.youtube.com/watch?v=z3leLdqEh6A

Напиши коментар