Дестинации

Сакате голф? Ова е совршено место за вас!

Хондурас е мала држава во Средна Америка која во овој момент доживува вистински туристички цут.

Државата излегува на Тихиот Океан, Карипското Море и во последно време е светски хит помеѓу трендсетерите. Може да се каже дека туризмот има се поголема важност за економијата во земјата, а особено голф туризмот.

За тоа сведочи и една од најлуксузните одморалишта во овој дел од светот.

Плажата Индура и Голф терените се моментално најлуксузните одморалишта во Хондурас. Заземаат 26 хектари, има 18 дупки за голф, хотел со 60 соби, 83 самостојни апартмани, спа и велнес дел.

Проектот е вреден 133 милиони долари!

luksuz-destinacija-odmor-putovanje-honduras_99

luksuz-destinacija-odmor-putovanje-honduras_01

luksuz-destinacija-odmor-putovanje-honduras_02

luksuz-destinacija-odmor-putovanje-honduras_04

luksuz-destinacija-odmor-putovanje-honduras_05

medwt34042

luksuz-destinacija-odmor-putovanje-honduras_08

luksuz-destinacija-odmor-putovanje-honduras_09

luksuz-destinacija-odmor-putovanje-honduras_10

luksuz-destinacija-odmor-putovanje-honduras_11

 

Напиши коментар