← НАЗАД НА БОЗА

Сако – синоним за елеганција

Сако – синоним за елеганција
700 Читања

Од секогаш сме го сакале сакото, некако ни се чини како синоним за елеганција, но не со оние класични црни  панаталони. Повеќе сме за некои интересни форми. Бидејќи во случајот ова сако е еднобојно, чевлите се тука да ја разбијат монотонијата.

Дали ви се допаѓа овој аутфит?

 

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk