Здраво тело

Само за 60 секунди можете да му го спасите животот на човек кој претрпел инфаркт!

Доктор Џон Кристофер тврди, дека само со еден чекор можете да му го спасите животот на човек кој доживеал инфаркт.

Според него, доволно е само во секое верме дома да располагате со лут црвен пипер.

Ако човекот, кој доживеал инфаркт е во созанение, веднаш дајте му чаша со вода, во која претходно сте ставиле лажичка лут пипер.

Ако човекот е во безсознание, капнете му под јазикот неколку капки екстракт од лути пиперки.

Доктор Кристофер тврди, дека со овој едноставен чекор за само неколку секунди жртвата на инфарктот заљпочнува да се освествува и да се враќа во нормала.

Како што тврди докторот, тоа со сигурност ќе му го спаси животот.

Напиши коментар