Мода

Ќе се вљубите во овие сандали на платформа

Марк Џејкобс ја претставува новата колекција на сандали со платформа. Тие се наменети за смелите и дамите со стил. Оваа колекција ќе биде многу популарна во 2014. година.

Дали ви се допаѓаат?

 

Напиши коментар