← НАЗАД НА БОЗА

Сара Џесика Паркер ќе го превземе ВОГ од Ана Винтур?

Сара Џесика Паркер ќе го превземе ВОГ од Ана Винтур?
631 Читања

Оваа изненадувачка идеја воопшто не е шала. Ана мисли дека Кери Брадшо би можела да го наследи „Вог“, раскажуваат сигурни извори блиски до Ана.

Многу од запослените во Вог се во паника, затоа што популарната Кери Брадшо би можела да биде следната газдарица.  Велат дека Сара е сериозен кандидат за ова работно место, затоа што минатата година лансирала своја линија облека.

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk