Motherhood

Се фотографирала цела година, секој ден: Последните фотографии ќе ве шокираат (Видео)

Оваа жена во текот на цела година се фотографирала секој ден. Причината е скриената порака која ќе ја дознаете на крајот.

“Помогнете ми, не знам дали ќе го дочекам утрешниот ден”. Тоа се нејзините последни зборови. Ова е краток филм во кој се покажува лицето на наслиството во семејството. Таквите сцени се страшни, но сепак секој ден се случуваат.

Поделете го ова видео со некој друг како знак против против насилство во семејството:

Напиши коментар