Motherhood

Се срамите ли од вашите семејни фотографии?

Мислите дека вашите семејни фотографии се чудни и срамни? Кога ќе погледнете неколку страници од блогот AwkwardFamilyPhotos.com, вашето семејство и вашите стари фотографии брзо ќе ви станат мили.

Или, можби сепак ќе одлучите дека една од вашите семејни фотографии заслужува вечна слава на овој, маногу вознемирувачки но и зависнички веб-сајт.

awkwardfamilyphotos

 

Напиши коментар