Sweet Home

Седум мудри идеи за уредување на бањата во домот  

Бањата е многу важен дел од животниот простор и токму заради тоа е важно таа да биде секоаш чиста и уредна. На крајот, доколку наутро брзате на работа, добро е да знаете каде што се наоѓа во бањата.

Бањата е (од, според нас необајсниви причини) обично сместена во најмалата просторија, така што понекогаш е тешко во неа да ставите се што сакате. Сепак, еве мала помош со неколку идеи.

 

Напиши коментар