ШоуБиз

Сека Алексич се фали со стомачните!

Сека Алексич повторно се јави со фотографии од нејзините напорни тренинзи. Сега ги покажува стомачните мускули. И врапчињата на гранките знаат дека пеачката веќе подолго време работи константно на своето тело.

„Некои велат дека е огромно, некои дека не е убаво, некои пак дека е секси. Додека јас велам БАКНЕЖ“, пишала пеачката под сликата.

 

Seka-Aleksic-670x670

Напиши коментар