← НАЗАД НА БОЗА

Секојдневни и ултра брзи фризури!

Секојдневни и ултра брзи фризури!
621 Читања

Немате идеи како да изгледате подобро. Еве нешто што ние ќе ви предложиме, а за тоа ви треба многу кратко време.

Во ова видео убаво се објаснети неколку фризури кои сигурно ќе најдат место и може да бидат дел од вашиот секојдневен изглед.

 

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk