← НАЗАД НА БОЗА

Секс видео на Камерон Дијаз!

Секс видео на Камерон Дијаз!
1645 Читања

Сигал и Дијаз почнаа да се состануваат, нивната романтична врска беше прилично интензивна. Но, 10 години подоцна, со две деца, на жарот на нивниот љубовен живот му е потребна нова искра. Со цел повторно да ги разбудат страстите, тие двајца одлучуваат да снимат домашна секс снимка, додека ја испробуваат секоја можна поза за време на нивниот тричасовен секс маратон.

На почетокот сè оди совршено, но наскоро откриваат дека нивната најприватна заедничка снимка веќе не е така приватна. Со цел да ја заштитат својата репутација, тие двајца се впуштаат во трка со времето, со цел да ја пронајдат исчезнатата снимка што ги води во една ноќ која нема никогаш да ја заборават.

 

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk